Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Clema manuala push-pull in linie dreapta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Cod produs
531
Out Of stock
Descriere
Clema manuala de tip push-pull in linie dreapta cu baza turnata - 531

Aceasta clema este foarte utila in fixarea materialelor fiind foarte usor de utilizat datorita actionarii de tip push-pull cu rol de inchidere si blocare. Corpul turnat ofera un plus de putere in fixarea obiectelor care se doresc a fi prelucrate si, in acelasi timp, asigura durabilitatea acestui tip de clema.

Acest produs este fabricat din tabla de otel, laminata la cald, de inalta calitate, suprafata este galvanizata si anti-rugina. Clema prezinta o rezistenta ridicata la uzura si forta de strangere stabila, astfel incat sa se obtina siguranta si fiabilitate . In timpul prinderii, parghia poate impiedica afectarea functiei de impingerea laterala . Forta de strangere este stabila si fiabila, ceea ce poate reduce foarte mult timpul de prelucrare a diferitelor piese de prelucrat cu eficienta ridicata. Este o clema foarte potrivita pentru presarea rapida a placilor metalice sau a placilor de circuite pentru functionarea masinilor, sudare, matrite, asamblarea echipamentelor electronice si alte domenii. Este foarte usor de utilizat. Manerul din plastic rosu antiderapant este, practic, sigur, confortabil, usor de utilizat si flexibil in strangere.

Capul din silicon se considera consumabil.
Clema de fixare; clema de comutare; cleme industriale.

Pentru o analiza corecta a produsului si pentru a comanda in functie de necesitate trebuie sa consultati fisa tehnica atasata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura